In acest portal gasiti toate informatiile de care aveti nevoie pentru a rezerva o sala pentru conferinte sau alte evenimente pe care dumneavoastra sau compania pe care o reprezentati are nevoie.

Sala de conferinte Berlioz - Hotel Ibis Nord

Locatie:
Hotel Ibis Nord, Bucuresti, Romania - Calea Grivitei, nr. 143, Bucuresti - Sector 1

Descriere hotel Ibis Gara de Nord:
Hotel Ibis Gara de Nord, primul hotel din lantul Ibis deschis in Romania in anul 2001, pozitionat ideal langa Gara de Nord, va asteapta cu conceptul de succes Accor: cazare, rezervari si servicii avand garantia celui mai bun pret!Descriere sala:
Hotelurile Ibis din Romania sunt partenerul tau ideal pentru organizarea oricarei intalniri de afaceri de succes la tarife imbatabile.
Fie ca doresti sa organizezi o conferinta, o sesiune de pregatire profesionala, o intalnire de afaceri sau petrecerea de sfarsit de an, centrele de conferinta din cadrul Hotel Ibis Nord, Hotel Ibis Parlament sau Hotel Ibis Constanta va asteapta cu sali de dimensiuni variabile adaptabile oricarui tip de eveniment.
Fiecare sala de conferinta este dotata standard cu aer conditionat, retroproiector, ecran si flipchart, access Internet.
Dintre dotarile suplimentare va puteti alege sistem de sonorizare, cabine pentru traducere simultana, aranjamente florale, huse pentru mese si scaune.

Tip aranjament:
        

Facilitati sala Berlioz:
-videoproiector
-flipchart
-sonorizare
-internet video