In acest portal gasiti toate informatiile de care aveti nevoie pentru a rezerva o sala pentru conferinte sau alte evenimente pe care dumneavoastra sau compania pe care o reprezentati are nevoie.

Sala de conferinte Iridium - Howard Johnson Hotel

Locatie:
Hotel Howard Johnson, Bucuresti, Romania - Calea Dorobantilor 5-7, Bucuresti - Sector 1

Descriere hotel Howard Johnson:
Hotelul Howard Johnson Grand Plaza este situat in centrul orasului, la intersectia Bulevardelor Dorobanti, Dacia si strada Eminescu, dominand intreaga capitala si oferind oaspetilor o panorama uluitoare.
Se afla in imediata vecinatate a celor mai apreciate magazine, restaurante si cluburi si a celor mai importante obiective turistice ale capitalei.
Clasat ca hotel Deluxe, Howard Johnson Grand Plaza este produsul a trei ani de renovare completa a fostului hotel Dorobanti.Descriere sala:
Inspiratia este ingredientul cheie al unei intalniri reusite iar la Hotel Howard Johnson-Sala Platinum, totul este pregatit pentru acest lucru. Reinventati-va intalnirile de afaceri cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, a designului modern si a serviciilor de prima clasa.
Odata cu deschiderea Salii Iridium-Hotel Howard Johnson Bucuresti schimba definitiv ideea de banchet, petrecere sau nunta. Cu o personalitatea distincta, Sala Iridium se recomanda ca locul perfect pentru a-ti da frau liber imaginatiei.
Evenimentele sunt de toate marimile si formele.Pentru reusita lor la Hotel Howard Johnson sunt 7 sali de dimensiuni diferite situate in aripa de sud si de nord.

Tip aranjament:
            

Facilitati Iridium Grand Ballroom:
-locatie perfecta pentru pranz, cina, petreceri sau o nunta cu stil
-sistem de sonorizare si lumini built-in
-spatiul poate fi impartit in 2 saloane
-3 proiectoare cu ecran
-acces facil la terasele unde se pot servi pauze de cafea sau cocktailuri
-lumini colorate personalizate pentru fiecare eveniment
-parcare pazita subterana